Hallo allemaal! Welkom op mijn blog!

Hallo allemaal! Welkom op mijn blog!

De Spaanse droom.

Dit is het begin van mijn blog over Spanje. Al ruim 14 jaar kom ik met enige regelmaat in Spanje en dan meestal aan de Costa Blanca. Het is een prachtig gebied met zo’n beetje het beste klimaat van Europa, tenminste, als je van veel zon houdt. Een lekker briesje van de Middellandse Zee houdt het zelfs lekker koel in de warme zomermaanden.

Ik heb er lang over nagedacht wat ik wilde delen over mijn Spanje ervaringen die ik al op heb gedaan en die ik zeker nog op ga doen. Bij de Costa Blanca, met als toeristische hotspot Benidorm, denken veel mensen eerder aan een bejaardenoord. Voor een groot deel is dat ook gewoon waar, vooral in het voor- en najaar. In mijn blog wil ik vooral aandacht besteden aan wat er leuk is aan de Costa Blanca als je jonge kinderen hebt. Ook voor mij een nieuwe ervaring, want dat betekent dat ik ook pret- en dierenparken moet bezoeken, alsmede aquaparken, hetgeen ik in het verleden nog niet heb gedaan. Met dit blog hoop ik jullie tips te geven waar je met kinderen moet zijn aan de Costa Blanca.

In de zomer van 2018 staat een emigratie op de planning naar de Costa Blanca. We hebben ons huis al in 2015 gekocht. Het is nu ons vaste vakantieadres, maar straks dus ons vaste woonadres. Ik zal tegen die tijd ook meer gaan schrijven over mijn ervaringen als emigrante met jonge kinderen. Wanneer ik straks in Spanje woon, hoop vanuit mijn vaste plek daar, ook mooie reizen in Spanje te maken met mijn kinderen. Op termijn zal ik ook mijn ervaringen delen over andere regio’s in Spanje en wat daar voor interessante dingen te doen zijn met kinderen. Ook zal ik zo nu en dan een inkijkje geven in mijn emigratieplannen naar de Costa Blanca.

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2018 Christel Bijsterbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: