Over mij en mijn leven aan de Costa Blanca

Over mij en mijn leven aan de Costa Blanca

Dromen van Spanje.

Mijn naam is Christel. Na jaren dromen en plannen maken woon ik met mijn gezin sinds augustus 2018 in La Nucía. Ik ben getrouwd met Marc en ik ben moeder van een tweeling, Lisanne en Jasper. Tenslotte bestaat het gezin nog uit twee katten: Jaap en Lizzie. Ik ben een afgestudeerd jurist in staats-en bestuursrecht en ik heb 11 jaar gewerkt als ambtenaar bij het Ministerie van Justitie. Al sinds 2002 kom ik elk jaar in Spanje en dan met name aan de Costa Blanca. Het was de nodige “vitamine S” de afgelopen jaren. Even bijkomen van de dagelijkse hectiek en toch, hoe voorspelbaar, het vaak mindere weer in Nederland. Hoewel ik in Nederland me ook zeker thuis voel(de), wilde ik toch gaan emigreren. Het betere weer en de mogelijkheid om voor relatief weinig geld een mooi, vrijstaand huis met zwembad te kopen trokken Marc en mij over de streep. Ik zal Zwolle, waar wij tot voor kort woonden, ook echt wel gaan missen. Ik heb daar prettige mensen leren kennen en die zal ik zeker missen. Natuurlijk hoop ik in Spanje ook weer leuke, nieuwe mensen te ontmoeten. Ik spreek Spaans en dat is wel het startpunt voor een succesvolle emigratie.

Mijn blog over de Costa Blanca en Spanje.

In mijn blog kun je lezen over de emigratie van mij en mijn gezin, maar ik zal ook toeristische informatie delen over de Costa Blanca. En waarom de Costa Blanca een fijne plek is om je vakantie door te brengen. Ik heb al veel gezien en meegemaakt hier, maar ook ik ken nog niet alle attractieparken, monumenten en dierenparken. Er valt voor mij hier na al die jaren ook nog genoeg te ontdekken. Ik hoop dat ik je enthousiast kan maken om ook een keer de Costa Blanca te gaan bezoeken. Dat het heerlijk is om hier voor een week of meerdere weken een huis te huren en te genieten van het al het moois en lekkers dat de Costa Blanca te bieden heeft. Wie weet word je wel zo blij van de Costa Blanca dat jij er ook wilt gaan wonen. In dat laatste geval kun je zeker met mij contact opnemen. Ik kan je ruimschoots voorzien van informatie over de Costa Blanca en in het bijzonder La Nucia.

Mocht je na het lezen van mijn blog ook enthousiast worden om de Costa Blanca te bezoeken dan is het mogelijk om in onze vakantiewoning te verblijven. We ontvangen je graag!

Zie het aanbod: http://www.christelinspanje.com/vakantiewoning-huren/

Tenslotte kun je mij volgen op Instagram, waar ik regelmatig foto’s post over mijn leven hier.  Zie: https://www.instagram.com/chrisholthuizen/

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Christel Bijsterbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *