De Mercadona en cosmetica producten

De Mercadona en cosmetica producten

De Spaanse supermarkt

Hoewel mijn blog niet gaat over mode en beauty, wil ik er in dit bericht toch wat over kwijt. Sinds mijn emigratie naar Spanje heb ik afscheid moeten nemen van het Kruidvat. Daar kocht ik altijd toch veel van mijn douchegels, crèmes en shampoos. En als ik mijzelf wat meer luxe gunde, dan ging ik naar de Rituals. Dat is anders in Spanje. Een hoop A-merken aan cosmetica kun je hier krijgen bij de Carrefour of bij de parfumerie, bijvoorbeeld Druni. Zelf heb ik de Mercadona, een typisch Spaanse supermarkt, ontdekt. Naast wat A-merken verkopen ze toch vooral hun eigen merk cosmetica producten.

Wat maakt de cosmetica van de Mercadona goed?

Alle producten die deze Spaanse supermarkt verkoopt zijn luxe uitgevoerd. Ze ruiken lekker en ze doen wat ze moeten doen. En vooral: ze zijn niet al te duur. Het is zelfs ronduit goedkoop als ik merk hoelang ik met een potje crème of een fles douchegel kan doen. Maar zo voelt deze cosmetica niet. Zo heb ik een heerlijke shampoo gevonden tegen droog haar. Door de vele zonuren, zwemmen in een chloorwater en de zeelucht droogt mijn haar snel uit. De Mercadona heeft een hele collectie aan spullen voor droog en beschadigd haar. Ideaal dus! Maar ook douchegels, body crèmes en scrub crèmes haal ik hier. Ik ben dol op de body crème op basis van de olijf. Vaak te koop per set van twee potten voor twee euro. Nooit geen droge huid meer! Ook voor gezichtscrème moet je bij deze supermarkt zijn. Eigenlijk koop ik nu bijna alles voor mijn gezicht en lichaam bij deze Spaanse supermarkt. Ik kan deze supermarkt voor iedereen aanraden die emigreert naar Spanje of voor een langere (vakantie)tijd in Spanje verblijft.

Nuttige links

Voor als je nog wat wilt lezen over het verkrijgen van Nederlandse producten aan de Costa Blanca, zie: http://www.christelinspanje.com/emigratie/nederlandse-producten-in-spanje/

De link naar de website van de Mercadona:
https://info.mercadona.es/en/tips/cosmetics


Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Christel Bijsterbosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: